Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-چرا نهادهای نظامی مسئول در این روزها سکوت کردند؟ آیا آنها به دنبال پنهان کاری بودند؟ آیا آنها مسئولیت آسیب عظیمی که به افکار عمومی وارد شده است را می پذیرند؟ آیا آنها می‎دانند که با این خطا و پنهان کاری عظیم تمام هر آنچه که در یک هفته سخت گذشته -اعم تشیع تاریخی پرشور پیکر شهید سلیمانی و پاسخ قاطع به اقدام تروریستی آمریکا- انجام دادند، دود شد و به هوا رفت؟

تصویری از پیکر جانباختگان هواپیمای اوکراینی، 147 مسافر این هواپیمای ایرانی بودند

 سه روز پس از سقوط تلخ و دلخراش هواپیمای بوئینگ 737 سری 800 بین المللی اوکراین و جانباختن تمامی سرنشینان این هواپیما، ستاد کل نیروهای مسلح اعلام کرد که این هواپیما با شلیک پدافند هوایی کشور ساقط شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس اعلام ستاد کل این اقدام غیر عمدی بوده است. حسن روحانی رییس جمهور نیز صبح امروز با انتشار بیانیه ای از حادثه رخ داده به شدت ابراز تاسف کرد. او اعلام کرد که شلیک توسط پدافند "سپاه" صورت گرفته است. رییس جمهور تاکید کرد که با مسببان حادثه برخورد می شود.

این در حالی است دو روز پیش دولت کانادا و چند دولت غربی دیگر بر احتمال سقوط هواپیما به دلیل شلیک پدافند تاکید کرده بودند. اما ایران قویا آن را رد کرد.  سازمان هواپیمایی کشور با قاطعیت اعلام کرد چنین چیزی غیرممکن است. علی ربیعی، سخنگوی دولت با انتشار بیانیه ای تند کاملا سقوط بر اثر شلیک پدافند را تکذیب کرد. حسام الدین آشنا مشاور رییس جمهور هم برای خبرنگارانی که ماجرا را پیگیری می کردند خط و نشان کشید. 

حالا مشخص شده که همه این واکنش ها اشتباه بوده و حق با طرف مقابل بوده است.

چند سوال مهم پیرامون این موضوع وجود دارد:

1- رییس جمهور گفته که ساعاتی پیش از دلیل واقعی سقوط هواپیما خبردار شده است. آیا دولت واقعا در این سه روز بی اطلاع بوده است؟ برخی منابع می گویند دولت بی اطلاع بوده است. در این رابطه محمد فاضلی که معاون حسام الدین آشنا در مرکز تحقیقات استراتژیک است در مطلبی نوشته که این موضوع از دولت پنهان شده است. فاضلی نوشته است: «هولناک، پنهان نگه داشتن واقعیت از دولت است که اگر پنهان نشده بود رئیس سازمان هواپیمایی و سخنگوی دولت با آن اصرار از نفی سناریوی اصابت موشک نمی‌گفتند.» اگر پنهان کاری صحت داشته باشد، به معنای تائید بسیاری از ادعاها درباره مناسبات قدرت در داخل کشور است.

2- البته بی اطلاعی دولت توجیه مناسبی نیست، سوال دوم این است که آیا سازمان هواپیمایی و کارشناسان آن نیز پنهان کاری کرده اند یا اینکه در بررسی‌های خود متوجه اصل ماجرا نشده اند؟ هر دو حالت ترسناک است، اگر پنهان کاری کرده باشند چگونه می توان به آن نهاد اعتماد کرد و اگر متوجه اصل ماجرا نشده است که دیگر باید فاتحه سیستم کارشناسی آن را خواند. واقعا چرا رییس سازمان هواپیمایی پیش از بررسی کارشناسی با قدرت همه چیز را تکذیب کرد؟

3- چرا مقامات دولتی به سرعت و بدون آنکه تحقیقات انجام شود مسئله را برای خود و مردم حل شده فرض کردند. چرا افکار عمومی را به بازی گرفتند؟ چرا علی ربیعی و حسام الدین آشنا احتمالات مهم ماجرا را نادیده گرفتند؟ افکار عمومی می‌پرسند تاکنون چه اتفاقاتی اینگونه لاپوشانی شده است؟

4- چرا نهادهای نظامی مسئول در این روزها سکوت کردند؟ آیا آنها به دنبال پنهان کاری بودند؟ آیا آنها مسئولیت آسیب عظیمی که به افکار عمومی وارد شده است را می پذیرند؟

5- چه کسی محاکمه می‌شود؟ چه کسی استعفا می‌دهد؟ اساسا کسی زیر بار خطاهایش می‌رود؟ و یا باز هم باید شاهد کتمان و توجیه‌های بی مورد باشیم؟

منبع: فرارو

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۶۲۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس بایرن از صعود تیمش به فینال مطمئن نیست

به گزارش "ورزش سه"، بایرن مونیخ امشب در بازی برگشت نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا میهمان رئال مادرید خواهد بود.

بایرن در بازی رفت امید زیادی داشت که مقابل حریف اسپانیایی‌اش به برتری برسد اما دو گل از وینیسیوس جونیور بازی را به تساوی کشاند و دو تیم به نتیجه 2-2 رضایت دادند.

بایرن که قهرمانی در بوندس‌لیگا و همینطور جام حذفی را از دست داده، تنها شانس کسب جام را در چمپیونزلیگ دنبال می‌کند. توماس توخل قرار است در پایان فصل این باشگاه با ترک کند و آن‌ها باید 90 دقیقه با شاید بیشتر را امشب در برنابئو تجربه کنند تا از شانس صعود به فینال استفاده کنند.

پیش از این بازی حساس، خبرنگار برنامه تلویزیونی ال‌چرینگیتو اولی هوینس، رئیس افتخاری بایرن مونیخ، را در حوالی ورزشگاه می‌یابد و از او درباره بازی سوال می‌کند. با این حال او تیمش را برنده این بازی نمی‌داند و شانس هر دو تیم را یکسان می‌داند.

خبرنگار از هوینس سوال می‌کند که به نظر او کدام تیم امشب برنده می‌شود و او پاسخ داد: "نمی‌دانم، هر تیمی بهتر باشد برنده می‌شود."

"بایرن را رئال مادرید؟" هوینس به این سوال اینطور پاسخ داد: "باید ببینیم چه می‌شود. دو تیم خیلی خوب در این بازی وجود دارند و خواهیم دید که چه می‌شود."

دیگر خبرها

  • امباپه سوال خبرنگار را بی‌جواب گذاشت
  • رئیس بایرن از صعود تیمش به فینال مطمئن نیست
  • ماجرای پاسخ عجیب بیرانوند به یک سوال؛ وقتی خبرنگار از همه جا بی‌خبر بود!
  • سوال جنجالی که ام باپه بی جواب گذاشت
  • شورای شهر قم برای سفر رئیسی به این شهر، بودجه تصویب نکرد
  • دستکاری و مدیریت افکار عمومی در بستر رسانه‌ های اجتماعی
  • با مشکلات ناشی از افکار منفی آشنا شوید
  • چرا چشم مردم به دیدن ۵۰ فروند هواپیمایی که دولت می‌گوید وارد کشور کرده، روشن نمی‌شود؟
  • نتانیاهو در دو راهی سخت آتش‌بس یا استعفا
  • نتانیاهو در دو راهی آتش‌بس یا استعفا