Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهریار فوتبال ایران در گفت‌وگو با نشریه آلمانی کیکر به مسائل مختلفی درباره آینده شغلی‌اش، رکورد بین‌المللی گل‌های ملی و تیم پرسپولیس پرداخت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی دایی اسطوره فوتبال ایران که اخباری پیرامون حضورش در لیگ جزیره و باشگاه اورتون نیز مخابره شده بود و حالا در آستانه از دست دادن رکورد تاریخی آقای گل فوتبال جهان در عرصه ملی است، در مصاحبه‌ای با نشریه «کیکر» آلمان درباره موضوع رکوردشکنی احتمالی کریستیانو رونالدو، پیشنهاد باشگاه اورتون، اوضاع و احوال فوتبال ایران و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. صحبت کرده است؛ مشروح مصاحبه علی دایی و نشریه کیکر را در ادامه می‌خوانید:

* آیا نگران از دست دادن رکورد بهترین گلزنان تاریخ ملی نیستید؟
علی دایی: خیر، بدون‌تردید رونالدو یکی از بهترین بازیکنان تاریخ بوده و شایستگی رسیدن به این رکورد را دارد؛ رونالدو بازیکنی مصمم و سرسخت است و دستیابی به این رکورد، پاداش مناسبی برای همه تلاش‌های او در این عرصه خواهد بود.

* تا به امروز با کریستیانو رونالدو ملاقاتی داشته‌اید؟
علی دایی: نه، فقط یکبار در جام جهانی 2006 که تیم ملی ایران در مقابل تیم ملی پرتغال به میدان رفت، رونالدو را دیدم.

 

* موضوع انتقال شما به اورتون چیست؟ شما دوستی با فرهاد مشیری (مالک اورتون) دارید و او می‌خواهد شما را به کادرفنی باشگاه اضافه کند. این ارتباط چگونه رخ داده است؟

علی دایی: احتمالا قرار است یکی از اعضای کادرفنی باشگاه اورتون شوم و این یک افتخار بزرگ برای من است.

* دقیقا می‌شود بگویید در اورتون چه کاری را قرار است انجام بدهید یا چه پستی برای شما در نظر گرفته‌اند؟

علی دایی: من در سطح بین‌المللی بازی کرده‌ام و تمامی دوره‌های مربیگری را هم گذرانده‌ام و سرمربی تیم ملی فوتبال ایران هم بوده‌ام اما همیشه به دنبال یادگیری چیزهای جدیدی هستم.

* شما از سال 1997 به مدت پنج سال در بوندسلیگا بازی کردید و در 47 مسابقه، 19 بار گلزنی کردید، چه خاطره‌ای از آن زمان در ذهن دارید؟

علی دایی: من نه تنها در آلمان فقط فوتبال بازی کردم بلکه در آنجا زندگی هم می‌کردم و بسیار کسب تجربه هم داشتم؛ من در آلمان به عنوان یک انسان جوان هر روز تلاش می‌کردم چیزهای جدیدی را یاد بگیرم چرا که آدمی کنجکاو بودم.

* آیا با کسانی از باشگاه‌هایی که در آن‌ها بازی کردید (آرمینیا بیله‌فلد، بایرن مونیخ و هرتابرلین) در ارتباط هستید؟

علی دایی: ارتباط کوچک و کمی دارم اما خیلی هم زیاد نیستند؛ بعضی از آن‌ها را در نشست‌های فیفا و یا رویدادهای این‌چنینی ملاقات می‌کنم. خیلی هم خوشحالم که بیله‌فلد به بوندسلیگا بازگشت و من هنوز واقعا طرفدار این تیم هستم چرا که این باشگاه اولین گام من برای بازی کردن در خارج از ایران بود.

* ارتباط شما با ارنست میدن دورپ (اولین مربی شما در فوتبال آلمان در تیم آرمینیا بیله‌فلد) که باعث پیشرفت شما شده و در واقع این انتقال باعث گلزنی جهانی شد، چگونه است؟

علی دایی: بله دقیقا همین‌طور است اما متاسفانه در حال حاضر ارتباط با ایشان ندارم؛ البته با مربیان بزرگ دیگری در مونیخ و برلین مانند اوتمار هیتسفلد و یورگن روبر هم کار کرده‌ام و خیلی افتخار می‌کنم که با آن‌ها همکاری داشته‌ام و زیرنظرشان کار کردم. اما واقعا در آن مقطع، میدن دورپ مانند یک پدر برای من بود و شخصیت فوتبالی من را شکل داد. می‌دانم هنوز هم در فوتبال مشغول است و من از همینجا برای او بهترین آرزوها را دارم و برای همه آن‌چه که برای من در فوتبال حرفه‌ای انجام داد، ممنونم.

* لحظاتی از دوران بازی در بوندسلیگا را در خاطر دارید؟ به طور مثال اولین گلی که در بوندسلیگا با پیراهن بیله‌فلد به ثمر رساندید.

علی دایی: بله البته؛ اولین گل خودم را در مقابل اشتوتگارت زدم که به خوبی در خاطرم هست. در بازی که ما موفق شدیم به پیروزی برسیم.

* کریم باقری هم در ادامه همبازی شما شد؛ چه اتفاقاتی برای شما و بازیکنان آن نسل فوتبال ایران رخ داد؟

علی دایی: کریم باقری دستیار سرمربی پرسپولیس است و آن‌ها اخیراً فینال لیگ قهرمانان آسیا رسیدند و مغلوب شدند؛ وحید هاشمیان هم دستیار سرمربی تیم ملی ایران است. مهدی مهدوی‌کیا و خداداد عزیزی هم گاهی در امورات فنی شرکت می‌کنند و به عنوان مربی یا سرمربی کار می‌کنند و من هم به صورت تلفنی با آن‌ها در ارتباط هستم. هر موقع هم که فرصت آن پیش بیاید، در تهران همدیگر را ملاقات می‌کنیم.


* در دهه 90 شما در رشته مهندسی فارغ‌التحصیل شدید، اما شما به عنوان سرمربی کار خود را دنبال کردید و بیزینس هم انجام می‌دهید؛ چه اتفاقی افتاد که در این مسیر افتادید؟

علی دایی: بعد از این‌که فعالیت فوتبالی‌ام تمام شد، فروشگاه البسه ورزشی افتتاح کردم و بعد از آن هم تحریم‌ها علیه کشورمان بین‌المللی شد و نتوانستم آن کار خودم را ادامه بدهم؛ الان در شرکت‌های بیمه و فولاد مشغول هستم و در این کارها فعالیت می‌کنم. هم‌چنین از این‌که وقت خودم را با خانواده می‌گذرانم، خیلی خوشحالم. دختر بزرگ من اکنون در لندن مشغول به تحصیل است و دختر کوچکم که 12 ساله سن دارد، در ایران به مدرسه می‌رود و زبان آلمانی نیز یاد می‌گیرد.

* سال 2012 یک تصادف خیلی شدید داشتید که حتی شایعاتی درباره فوت شما هم مطرح شد.

علی دایی: بله، خیلی بد بود؛ آن اتفاق بعد از یک بازی از خارج از تهران رخ داد و من در آن مقطع سرمربی راه‌آهن بودم و ما در اصفهان بازی کردیم. در آن بازی تیم ما مغلوب شدیم و من چون همیشه ترجیح می‌دهم که پشت ماشین بنشینم، ترجیح دادم با ماشین شخصی خودم به سمت تهران به راه بیفتم و شاید فکر خیلی درگیر بازی بود و به همین دلیل این اتفاق برای من رخ داد. البته خیلی به شدت مجروح نشدم، در واقع در آن لحظه اتفاق بدی بود اما خوشبختانه ضایعه سنگینی برای من رخ نداد.

* شایعاتی در سال 2019 مطرح شد که شما قرار بوده در هواپیمایی در کنار آقای احمدی‌نژاد (رئیس جمهور سابق ایران) بنشینید اما ترجیح دادید که بروید و در صندلی عقب بنشینید.

علی دایی: من همیشه در واقع احساس نزدیکی با مردم داشتم و من انسانی آزاد هستم و همیشه برای آن‌هایی زندگی می‌کنم که من را حمایت کردند؛ به همین علت، آن روز ترجیح دادم تا به عقب هواپیما بروم و در صندلی‌های اکونومی در کنار مردم بنشینم. هیچ‌وقت علاقه‌ای به فعالیت سیاسی ندارم و این کار من هم یک عمل سیاسی نبود.

* ارتباط خودتان را با فوتبال چگونه در شرایط کرونایی حفظ کردید؟

علی دایی: لیگ‌های معتبر دنیا را از طریق تلویزیون دنبال می‌کنم، حتی یک بازی در واقع بایرن مونیخ را هم از دست نمی‌دهم. مطالعه هم می‌کنم، چون به نظر من کتاب‌خوانی بهترین یادگیری است.

* درباره دوران حضورتان در تیم ملی ایران به عنوان سرمربی صحبت کنید؛ چرا آن دوران خوب پیش نرفت؟

علی دایی: به طور کلی در ایران، چه مربیگری در عرصه باشگاهی و چه مربیگری در عرصه ملی همه چیز براساس دانش نیست بلکه براساس ارتباطات و دوستی‌هاست؛ مثلا اگر مدیری می‌رود و مدیر جدیدی می‌آید، کلیه کادر و اعضای زیرشاخه عوض می‌شوند و باعث می‌شود تا چشم‌انداز طولانی مدتی وجود نداشته باشد. بازیکنان ایرانی توانایی حضور در اروپا را دارند، البته شاید تعداد آن‌ها الان زیاد نباشد اما اگر سومدیریت نبود این تعداد الان به صد نفر هم می‌رسید. متاسفانه فوتبال در اینجا (ایران) سالم نیست.
 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: فوتبال ایران علی دایی بیله فلد تیم ملی برای من

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۶۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احمدی‌نژاد در بوداپست چه می‌کند؟ دولت مجارستان: سفر دانشگاهی است و به ما ربطی ندارد

سفر محمود احمدی‌نژاد به بوداپست با واکنش‌های بسیاری روبرو شد. سفارت اسرائیل و جوامع یهودی او را به دلیل مواضعش «منکر هولوکاست» دانسته و سفر او به بوداپست را محکوم کردند. دولت مجارستان نیز واکنش نشان داد و گفت که این سفر صرفا دانشگاهی است و هیچ ارتباطی به دولت ندارد.

به گزارش صدای ایران از روزنامه هم‌میهن، محمود احمدی‌نژاد، رئیس جمهوری پیشین جمهوری اسلامی ایران روز دوشنبه ششم ماه مه (۱۷ اردیبهشت) به دعوت گرگلی دلی، رئیس دانشگاه ملی خدمات عمومی «لودوویکا» مجارستان برای شرکت در نشست علمی و تخصصی پیرامون «ارزش‌های مشترک در محیط زیست جهانی» به بوداپست پایتخت مجارستان رفت.

صفحات مجازی دولت بهار که به هواداران آقای احمدی‌نژاد اختصاص دارند به پوشش رسانه‌ای سفر او به بوداپست پرداختند و تصاویری از او و هیات همراهش همراه با گرگلی دلی منتشر کردند.

وزارت خارجه مجارستان دو روز پس از ورود رئیس جمهوری پیشین جمهوری اسلامی ایران به این کشور به سفر او واکنش نشان داد.

این وزارتخانه در بیانیه‌ای که در اختیار وبسایت خبری مجار ایندکس قرار داد، نوشت: «دولت پذیرای رئیس جمهوری پیشین جمهوری اسلامی ایران نبوده و برنامه سفر او یک برنامه دانشگاهی بوده است. دانشگاه‌ها در مجارستان دارای آزادی آموزش و بیان هستند. دولت در برنامه‌های دانشگاه مداخله نمی‌کند.»

با این حال دانشگاه ملی «لودوویکا» همچنان به درخواست یورونیوز مبنی بر ارائه توضیحات درباره سفر آقای احمدی‌نژاد پاسخی نداده است.

واکنش ها به سفر محمود احمدی نژاد

سفر آقای احمدی‌نژاد با واکنش‌های گسترده‌ای به خصوص جامعه یهودیان مواجه شد.

سفارت اسرائیل در مجارستان آقای احمدی‌نژاد را «منکر هولوکاست» خواند و طی بیانیه‌ای سفر او به مجارستان را محکوم کرد.

در این بیانیه که با عنوان «واکنش به بازدید محمود احمدی‌نژاد، رئیس جمهوری پیشین ایران از دانشگاه ملی خدمات عمومی» منتشر شده، آمده است: «محمود احمدی‌نژاد یک منکر هولوکاست خودخوانده و مسئول مستقیم برگزاری رویداد‌هایی همچون کنفرانس انکار هولوکاست سال ۲۰۰۶ به منظور تمسخر، تحقیر و زیر سوال بردن هولوکاست و قربانیان آن است. آقای احمدی‌نژاد به عنوان رئیس جمهوری رژیم حامی تروریسم ایران بار‌ها خواستار نابودی اسرائیل شده بود. دعوت از چنین شخصی به منظور سخنرانی برای دانشجویان هر دانشگاه غربی، توهین بزرگی به یاد و خاطره قربانیان هولوکاست است.»

در ادامه این بیانیه آمده است: «ما در روز یکشنبه روز یادبود هولوکاست اسرائیل را در بوداپست با تاکید ویژه بر سالروز آغاز کشتار یهودیان مجارستان در ۸۰ سال پیش گرامی داشتیم. بازدید آقای احمدی‌نژاد توهینی جدی و پایمال کننده یاد و خاطره ۶۰۰ هزار یهودی مجار کشته شده در هولوکاست است.»

در پی بیانیه سفارت اسرائیل در مجارستان در محکومیت سفر آقای احمدی‌نژاد دیگر جوامع یهودی این کشور از جمله کنیسه یهودیان، جماعت ایمان یهودیان و دیگر نهاد‌های جامعه مدنی این موضوع را که محمود احمدی نژاد، رئیس جمهوری پیشین جمهوری اسلامی ایران که به دیدگاه‌های یهود ستیزانه، غرب ستیزانه و انکار هولوکاست شهره است، اجازه پیدا کرده تا دو سخنرانی را به دعوت رئیس دانشگاه ملی خدمات عمومی ایراد کند، قویا محکوم کردند.

جماعت ایمان با اشاره به عنوان کنفرانسی که آقای احمدی‌نژاد در آن شرکت کرده طی بیانیه‌ای اعتراضی گفت: «با محمود احمدی‌نژاد، بدنام‌ترین و نمادین‌ترین نماینده یهود‌ستیزی مدرن هیچ ارزش مشترکی نمی‌توان یافت.»

جماعت ایمان همچنین خواستار انجام «تحقیقاتی با هدف مسئول اصلی این دعوت» شد و گفت که حضور احمدی‌نژاد به اعتبار دولت مجارستان ضربه می‌زند.

انجمن ضد نژاد پرستی رائول والنبرگ نیز در بیانیه‌ای خواستار استعفای رئیس دانشگاه ملی خدمات عمومی مجارستان شد و گفت: «بسیار شرم‌آور و غیرقابل پذیرش است که این اتفاق در کشوری که مدعی است هیچ‌گونه یهودستیزی را تحمل نمی‌کند، دو روز پس از مراسم یادبود قربانیان هولوکاست روی دهد.»

فدراسیون انجمن‌های یهودی مجارستان (Mazsihisz) نیز طی بیانیه‌ای خواستار عذرخواهی رئیس دانشگاه مزبور از «جامعه یهودی آزرده مجارستان» شد و از دولت این کشور خواست «توضیح دهد که چگونه، با توجه به روابط بسیار خوب دولت‌های مجارستان و اسرائیل و سیاست دولت مجارستان مبنی بر حمایت از یهودیان مجار»، سفر احمدی نژاد به مجارستان می‌تواند رقم بخورد.


دیگر خبرها

  • احمدی‌نژاد در بوداپست چه می‌کند؟ دولت مجارستان: سفر دانشگاهی است و به ما ربطی ندارد
  • این جنگنده ایرانی را با اف ۳۵ و اف ۲۲ مقایسه نکنید
  • وقتی احمدی‌نژاد اسم قوچ ارمنی را برای اولین‌بار شنید؛ یک خاطره جدید و عجیب از حضور احمدی‌نژاد در یک جلسه محیط زیستی (فیلم)
  • تصاویری جدید از محمود احمدی نژاد در خارج از کشور درحال خوش و بش کردن
  • تصویری قدیمی از بوسه بر پیشانی احمدی‌نژاد روی باند فرودگاه
  • ببینید | اسکورت سنگین محمود احمدی‌نژاد به محض ورود به بوداپست مجارستان
  • تصاویر اسکورت محمود احمدی‌نژاد در سفر خارجی
  • احمدی نژاد به مجارستان رفت + عکس
  • احمدی نژاد عازم مجارستان شد
  • «جنجال» کلیدواژه دیدارهای پرسپولیس و سپاهان؛ مارادونا، آب‌های آلوده، غش کردن و سرباز احمدی!